Aerotermia

Empreses > Aerotermia

La tecnologia d’aerotermia representa la frontera de la climatització i la refrigeració sostenibles. A Boquet ens dediquem a proporcionar solucions aerotèrmiques avançades que no només respecten el medi ambient sinó que també maximitzen l’eficiència energètica i minimitzen els costos operatius.

Boquet

Què és l’Aerotermia?

L’aerotermia és una tecnologia innovadora que utilitza l’energia de l’aire exterior per proporcionar calefacció, refrigeració i aigua calenta. Aquest sistema revolucionari pot reduir significativament el consum energètic i les emissions de CO2, posicionant-se com una de les opcions més netes i eficients del mercat.

Empreses

Avantatges de l’Aerotermia

Els sistemes aerotèrmics són versàtils i eficients, amb una sola instal·lació, podeu gaudir de calefacció en els mesos freds, refrigeració durant l’estiu, i aigua calenta tot l’any.
A més, la tecnologia d’aerotèrmica pot ser integrada amb altres sistemes d’energies renovables com els panells solars per a una eficiència màxima.

Servei

Solucions Personalitzades de Climatització i Refrigeració:

A Boquet entenem que cada espai és únic, es per això que dissenyem solucions de climatització i refrigeració personalitzades que s’adapten a les vostres necessitats específiques per les vostres instal·lacions.

➤ Refrigeració Industrial

Orientem en la selecció de la solució idònia segons ús previst de la instal·lació, aigua-aigua / aire-aigua / expansió directa.

  • Instal·lació i Manteniment d’instal·lacions centralitzades o distribuïdes.
  • Projectes i muntatges per instal·lacions integrals, producció, control, grups hidràulics, etc …
  • Experiència en sales negatives, CPD’s, refrigeració en línia a cadenes producció, magatzems, …

➤ Climatització Industrial

Assessorament des de l’inici del projecte en la selecció de la solució més adequada a l’ús previst

  • Instal·lació, aigua-aigua / aire-aigua / VRF / Roof Top
  • Projecte, muntatge, posada en marxa i garantia que el servei complirà requisits de qualitat de la instal·lació.
  • Instal·lació i Manteniment d’instal·lacions centralitzades o distribuïdes.

Empreses

Instal·lació i Manteniment:

Ens encarreguem de tot el procés: des de la planificació i instal·lació fins al manteniment i suport tècnic post-venda. El nostre equip d’experts assegurarà que la vostra instal·lació d’aerotermia funcioni amb la màxima eficiència i durabilitat.