Nosaltres

Inici > Sobre Nosaltres

Boquet

Els nostres valors

Qualitat de Servei

Experiència i lideratge

Tracte personalitzat

Creixement i innovació

Nosaltres

Boquet, des de 1904 en continua evolució.

L’oferta de valor de Boquet

BOQUET som una empresa lider en el sector de les instal·lacions tècniques i el seu manteniment, que acompanyada de l’experiència i la integració de les noves tecnologies es presenta com capdavantera en solucions adequades a requisits dels nostres clients.

Avui dia estem acreditats en la ISO EMAS, ISO 50001, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001

L’empresa Boquet es va fundar el 1904 desenvolupant tasques en el sector elèctric, tant instal·lacions com reparacions. Durant la tercera dècada va ampliar els seus serveis a instal·lacions de gas, així com taller de soldadura i planxisteria. I des de finals del passat S. XX s’ha especialitzat en el sector de la Climatització i Eficiència Energètica .

Experiència multisectorial

Experiència multisectorial en serveis d’eficiència energètica, abastant des de la concepció i disseny a l’explotació i manteniment, passant per la realització d’instal·lacions i solucions a la carta.

Implantació i manteniment

Amplia experiència en la implantació i seguiment de plans de manteniment en sectors industrial, terciari i gran comerç.

Projectes claus en mà

Projectes realitzats claus en mà de: Instal·lacions elèctriques, climatització, refrigeració, il·luminació, gestió energètica, telegestió, aire comprimit, gas, aigua, … .

Boquet

Proximitat i professionalitat

➤ La nostra plantilla

Boquet està format per un ampli equip tècnic, amb experiència consolidada en el dimensionament, muntatge i manteniment d’instal·lacions tècniques.

Amb més de 100 anys de presència en el mercat català i l’empenta de la 4a generació, Boquet, lidera el posicionament com a partner en projectes de manteniment industrial, instal·lacions i enginyeria energètica.

L’experiència i solvència tècnica dels 10 enginyers en plantilla vénen contrastats per la fidelització i qualitat dels serveis oferts.

Gestió integral orientada des de l’atenció personalitzada fins a la satisfacció del client a través de la nostra filosofia de treball amb una col·laboració de proximitat i qualitat.

➤ Les nostres seus

L’amplitud de serveis contractats al llarg de les comarques del Barcelonès, Maresme, Vallés Oriental i La Selva, ens consolida en un servei de proximitat i qualitat.

Sustentat sota les 4 seus al territori. Boquet enforteix el seu posicionament a l’àrea de Barcelona i Girona amb projecció cap al sector industrial i un futur sostenible, que afrontem amb optimisme i responsabilitat partint de la sòlida experiència, capacitat de resposta i qualificació tècnica.

Boquet

Certificacions

El nostre compromís amb la qualitat ens ha portat a complir les normatives més exigents pel que fa a certificacions de serveis.

Consulta Sense Compromís

Estem aquí per respondre a les teves preguntes i proporcionar-te assessorament personalitzat. Les teves inquietuds són importants per a nosaltres i estem disposats a ajudar-te en qualsevol etapa del teu projecte.