Servei Integral d’Edificació

AAPP > Edificació

Oferim un servei integral expert en edificació, acompanyant-vos des de l’inici del vostre projecte. Ens especialitzem en la selecció de la solució més adequada per a l’ús previst de la vostra instal·lació, assegurant que cada element contribueixi al confort i eficiència òptims.

Boquet

Selecció de Solucions Personalitzades

Entenem que cada projecte d’edificació és únic. Per això, treballem estretament amb vosaltres per seleccionar la millor solució de climatització, ja sigui 1×1, multisplits, VRF, o distribució per aigua amb unitats terminals com fancoils o UTA’s. La nostra experiència ens permet identificar la tecnologia més eficaç per al vostre espai.

AAPP

Instal·lació i Manteniment Avançats

El nostre equip professional s’encarrega de tota la instal·lació i el manteniment de sistemes centralitzats o distribuïts i amb un enfocament proactiu garantim que les vostres instal·lacions funcionin de forma fiable i eficient a llarg termini.

Edificació

Optimització Continua durant l’Ús

La nostra dedicació va més enllà de la instal·lació inicial. Durant el període d’ús de les instal·lacions, oferim serveis d’optimització constant,
ajustant les condicions de confort segons les variables externes i l’ocupació dels espais assegurant així una experiència agradable i eficient per a tots els usuaris.

Testimonis

El que diuen els nostres clients

Llegeix les experiències i opinions dels nostres clients sobre els serveis de Boquet.

Agustin SammanAgustin Samman
09:27 29 Sep 23
Excelente compañía. He instalado paneles solares con ellos y sin problema. Super serviciales y en tiempo. Seguiré contratandolos
Toni Fernandez SerraToni Fernandez Serra
11:54 13 Feb 23
js_loader

Consulta Sense Compromís

Estàs llest per explorar el potencial de l’aerotermia per a la teva climatització i refrigeració?