Enllumenat públic i gestió de l’electricitat en centres i equipaments

AAPP > Enllunament Públic

A Boquet som especialistes en proporcionar solucions d’enllumenat públic i gestió de l’electricitat que asseguren la visibilitat i la seguretat en tots els espais de gestió pública. Amb anys d’experiència i un equip d’experts qualificats, ens comprometem a dissenyar, instal·lar i mantenir instal·lacions elèctriques que enriqueixen la comunitat i millorin la funcionalitat dels espais interiors i exteriors.

Boquet

Especialistes en Enllumenat Públic:

Ens dediquem a assegurar que cada carrer, parc públic i espai de lliure circulació compti amb la il·luminació adequada per al normal desenvolupament de l’activitat diària. El nostre enfocament personalitzat assegura que cada projecte d’enllumenat compleixi amb els estàndards més alts de qualitat i eficiència energètica.

➤ Solucions Integrals per a Espais Interiors:

Des de teatres i biblioteques fins a centres esportius i oficines, ofereix projectes complets que inclouen la instal·lació i el manteniment d’il·luminació interior. El nostre objectiu és crear entorns acollidors i ben il·luminats que fomentin l’activitat i la productivitat.

AAPP

Manteniment i Instal·lacions Elèctriques:

Oferim serveis experts tant en Alta Tensió (AT) com en Baixa Tensió (BT), assegurant un sistema elèctric fiable i segur. El nostre servei de manteniment garanteix que les vostres instal·lacions funcionin de manera òptima en tot moment.

AAPP

Quadres de Potència i Control:

La nostra expertesa abasta el dimensionament, els esquemes i el muntatge de quadres de potència i control. Ens assegurem que cada component del vostre sistema elèctric estigui dissenyat per a la màxima eficiència i facilitat de gestió.

AAPP

Projectes recents

Testimonis

El que diuen els nostres clients

Llegeix les experiències i opinions dels nostres clients sobre els serveis de Boquet.

Agustin SammanAgustin Samman
09:27 29 Sep 23
Excelente compañía. He instalado paneles solares con ellos y sin problema. Super serviciales y en tiempo. Seguiré contratandolos
Toni Fernandez SerraToni Fernandez Serra
11:54 13 Feb 23
js_loader

Consulta Sense Compromís

Estàs llest per explorar el potencial de l’aerotermia per a la teva climatització i refrigeració?